keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Heinäkuun uutisia!
Heinäkuu on jo lähes puolessa välissä ja samoin kesävaatteet alkavat vähentymään varastosta. Joitakin ihanuuksia ja kokoja on kuitenkin vielä jäljellä.

Nyt, kun olemme olleet olemassa 11 kuukautta, voimme jo tehdä pientä yhteenvetoa. Viola&Max palvelee sekä verkossa, että kivijalkamyymälänä Hämeenlinnassa. Verkossa myydyimpiä tuotteita ovat olleet kotimaiset Metsolan ja Tanskalaisen Småfolkin vaatteet. Hämeenlinnassa taas suosituimpia ovat laadukkaan luomupuuvillamerkki Frugin ihanuudet. Ne viehättävät sekä vanhempia että isovanhempiakin.

Saimme viime viikolla erän uutuuksia Frugilta. Pettiskirtin uutuusvärit ja lisäkoot on ovat jo matkalla meille. Kuvissa hieman ensi makua tulevasta.

Blogin avaamisisen kunniaksi blogin lukijat saavat -15% alennuksen NORMAALIHINTAISISTA tuotteista. Koodi: heinä15   Jos haluatte tilata myös aletuotteita, tehkää uusi tilaus ja valitkaa toimitustavaksi: nouto myymälästä, niin ette maksa toimituskulja kahdesti. huom. alekoodi ei koske Kimperin eikä Skiphopin tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti