tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tulevat talvivaatteet ja kanta-asiakasedut

Huomenna aloimme pikku hiljaa laittamaan Molon aw12 mallistoa henkareihin. Jos nyt malttaisi esille laitossa odottaa siihen asti, kunnes elokuu alkaa. Toivottavasti saamme kaiken mitä olemme tilanneet! Tämä jännittää aina kaikkien tuotemerkkien kohdalla.
Samoin meille on tulossa Småfolkin upea ja ihanan omenainen :) talvimallisto. Maahantuojan mukaan Småfolkin haalarit ovat saman laatuisia Molon haalareiden kanssa.
Myös Racoonilta (entinen Cupcake) on tulossa ulkovaatteita. Välikausihaalareita meille ei vielä tänä syksynä tule, mutta ensi keväälle lupamme tilata laadukkaita ja iloisia ulkovaatteita. Yritämme myös löytää uusia merkkejä, jotta saisitte lapsillenne yhä uniikimpia vaatteita. Menemme syyskuussa tutkimaan Amerikan vaatemarkkinoita -jospa sieltä löytyisi uusia herkkuja.

Päätimme myös lisätä kanta-asiakkaitamme koskevia etuja eli jos yhtään on kiinnostunut myymistämme merkeistä, kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksemme joko tilaamalla uutiskirjeen tai liittymällä joko myymälässä tai sähköpostitse. Riittää, kun antaa sähköposti-osoittensa ja nimensä. Tietoja ei jaeta eteen päin. Idea on nimenomaan se, että kanta-asiakkaamme saisi parhaimmat edut ja saisivat ensimmäisenä tietää, kun uutuudet saapuvat myymäläämme. Toki myös yleisiä alennuksia löytyy sekä verkkokaupasta ja myymälästä, mutta kanta-asiakkaat saavat huomattavia eritysetuja. Mm. tällä viikolla kanta-asiakasetuna on extra-ale kaikkiin myymiimme tuotteisiin ja lisäksi SkipHop-reput ovat erikoisalennuksessa, vain tämän viikon. Kanta-asiakkaille lähetämme sähköpostia enintään kerran, max kaksi kertaa kuukaudessa. Tarkoitus ei ole häiritä/ahdistella asiakkaitamme.

                                        Seuraavanlaisia ajatuksia pitkän Korkeasaari päivän jälkeen...

Valitettavasti emme ole päässeet tapaamaan verkkokaupan asiakkaitamme, mutta on  pakko kivijalkamyymälän perusteella mainita, että meillä on varmasti Hämeenlinnan ja ympäristökuntien parhaimmat asiakkaat, aivan oikeasti :). Kivijalkamyymälässämme käy ihania ja lapsenlapsistaan innostuneita isovanhempia sekä tietenkin äitejä, kummeja tai muuten vain lahjaksi tuotteitamme ostavia.On ihana seurata kuinka innoissaan isovanhemmat ovat ja kuinka mekin opimme tietämään heidän lapsenlapsiensa nimet, koot ja mieltymykset. Se on työn parasta antia. Samoin suloisten vauvojen näkeminen ja mukavien äitien/isien kanssa jutteleminen. Samoin nautimme asiakkaista, jotka vain penkovat tuotteet, mutta eivät välttämättä osta. Ainakin ovat oikeasti nähneet mitä meillä on sillä hetkellä tarjolla ja eihän aina voi löytää mieleistä tai sopivan hintaista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti