perjantai 3. elokuuta 2012

Småfolkin ja Racoonin talviherkut

Vaikka nyt helteet ovat ilonamme (vihdoinkin), niin on aika palata taas facebookissa käytyy keskusteluun eli tässä esittäytyy Småfolkin ihanat Omppuhaalarit! Laatu on maahantuojan mukaan sama kuin esimerkiksi Molon talvivaatteissa.

Samoin ihastuin avattuani uuden pahvilaatikon, kun näin siellä Racoonin herkulliset sydänhaalarit ja kaksi-osaisetpuvut. Racoon pukee myös pienet miehet ihanasti siniharmaisiin tähtihaalareihin ja takkeihin. Isommille pojille saimme Racoonilta mustia talvitakkeja, aina kokoon 152cm asti.

Omalle tyttärelleni ostin heti tuon Racoonin sydänpuvun. Viime talven vanha haalari varmaankin menee vielä hänelle. Racoonin haalarit ja puvut ovat todella lämpimiä Thermo-pukuja ja nythän me kaikki varmaan toivomme, että tuleva talvi olisi toissa talven kaltainen -kylmä ja kuulas, jotta saisimme ensi kesäksi lisää aurinkoisia ja lämpimiä päiviä. Ne kun tuntuvat olevan yhteydessä toisiinsa. Kuvissa hieman makupaloja Småfolkilta ja Racoonilta.
2 kommenttia:

  1. Varmaan pakko saada sydänhaalari :) Koska tulevat kauppaan?

    VastaaPoista
  2. Hei! Osa Racoonin haalareista on jo myymälässämme ja niitä on jo mennytkin mukavasti. Lisäksi meillä on kaksi-osaista talvipukua, joka myös on todella suloinen ja ilokseni huomasin, että housu-osa nousee todella korkealle, joten niitä voi käyttää haalarin tavoin.

    Verkkokauppaan yritämme päivittää tuotteet mahdollisimman pian! Ja luultavasti joudumme/saamme tehdä vielä lisätilauksen Racoonille (kunhan heillä vain on varastossa näitä ihanuuksia), koska nyt on vasta elokuu ja tuotteita on jo myyty mukavasti.

    VastaaPoista