keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kesä ja kesävaatetus!Aurinko ja lämpö on vihdoinkin löytänyt meidät pohjoisen asukkaatkin! Lämmön mukana ViolaMaxiin saapui runsaasti lyhythihaisia paitoja mm. Småfolkilta ja kotimaiselta luomupuuvillamerkki BeTimeless:ilta (tutut ja aina ihanat kaivurit, traktorit…).
Tytöille saimme suloisia, mutta reippaita hevoskuvioisia mekkoja ja paitoja. Housut, legginssit ja mekot täyttyivät herkullisista mansikkakuoseista ja perhosista.

Entä kesäyöt? Kanadalainen luomupuuvillamerkki Hatley ratkaisee asiakkaidemme ongelman tuomalla putiikkimme ihanat ja laadukkaat kaksiosaiset kesäpyjamat. Lyhytlahkeisissa ja –hihaisissa pyjamissa seikkailevat karhut, puput ja junat. Kitarat säestävät hieman vanhempien lasten unia. Hatleyn pehmeissä pyjamissa ei voi saada kuin hyvät unet, nyt vielä hikoilematta!Kesä on täynnä myös toinen toistaa mukavampia juhlia. Pojille saimme erän tummia pukuja USA:sta ja tytöille lumoavia juhlamekkoja. Nämä Amerikan ihanuudet eivät ole tusinatavaraa. Tilasimme yksittäiskappaleita, sillä haluamme, pitää nämä ihanuudet harvinaisina ja uniikkeina. 
Myös järvivedet alkavat pikku hiljaa lämpenemään ja meiltä löytyy iloisia ja värikkäitä UV-uimapukuja monen ikäiselle lapselle. Solamigos toi putiikkiimme mielettömän värikkäät uimapuvut, uimahousut, hameet- ja bikinit! Xharks:lta saimme tänään hauskoja vauvojen uimapukuja. Tervetuloa tutustumaan!
  Ps. METSOLAN UUTUUDET TULEVAT VIELÄ TÄMÄN VIIKON AIKANA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti