tiistai 28. toukokuuta 2013

Pian päästään uimaan!

Tuntuu, että nyt viimeistään alkaa olla aika tarkistaa oman ja lapsen uimapuku tilanne. Mahtuuko viime kesän uimapuku vai onko ajatuksissa hankkia uusi ihanuus? Etenkin perheen pienemmille on UV-suojattu puku tarpeellinen, samoin lapsen pää on tärkeä suojata auringonvalolta, silmiä unohtamatta. Suojautumiseen on tarjolla voiteta, mutta asiantuntijat sanovat vaatteiden olevan paras suoja.

Uv-suojapukuja ei kannata pestä liian usein, sillä sen tarjoama suoja vähenee pesujen myötä ja lopulta alkaa vastaamaan tavallisen vaatteen antamaa suojaa. Jos ei halua pukea lasta kokonaan peittävään UV-suojapukuun, voi hyvin hankkia puvun esim.lyhyillä lahkeilla ja hihoilla, mutta silloin kannattaa laittaa aurinkorasvaa paljaaksi jääneille alueille.

Pään suojana on erinomainen uv-lakki, jossa on myös irroitettava niskasuoja. Valitettavasti Viola&Max:ssa nämä myytiin jo loppuun, mutta vielä löytyy ihanan värikkäitä UV-suojatuubihuiveja, jotka peittävät myös niskan. Toinen loistava ja lähes loppuunmyyty tuote on Duns: n leveälierinen hattu, jossa lierin voi nostaa ylös nepparilla. Näitä löytyy vielä auto ja päärynä kuvioisena.Ps. Tutustuhan verkkokaupan kanta-asiakas-järjestelmään. Kivijalkamyymälällä on omansa.Verkkokaupan kanta-asiakas-järjestelmä
Nyt myös ViolaMax:n verkkokaupassa on käytössä etujärjestelmä, joka tarkoittaa, että saat 20e ostoksesta saat pisteen Pisteen arvo on kaksi euroa.

Pisteitä voit saada ainoastaan tapahtuneista ostoista, jolloin esim. palauttaessasi tuotteen takaisin, myös tuotteesta ansaitut pisteet vähennetään tililtäsi. Uutiskirjeentilaajat eli kanta-asiakkaamme voi kerätä  leimoja. Tilauksesi yhteydessä saat tiedon pisteidesi sen hetkisestä määrästä. Myös aletuotteet kerryttävät pisteitä. Jokaisen ostoksesi yhteydessä saat viestin, joka sisältää henkilökohtaisen koodin, jolla voit käyttää ansaitsemasi pisteet seuraavan ostoksesi yhteydessä tai halutessasi myöhemmin. Pisteitä ei voi käyttää muiden alekoodien yhteydessä, mutta valmiiksi alennettuihin tuotteisiin ne käyvät.

Pisteet kertyvät aina alvittomasta ostohinnasta ja pisteitä kertyy myös ostoksista, joissa pisteitä olet käyttänyt.


Etupisteitä kertyy seuraavanlaisesti:
20 euroa = 2 pistettä

Etupisteiden arvo:
2 pistettä = 2 euroa

Pisteet erääntyvät 180 päivässä (pisteet voivat siis erääntyä eri aikaan riippuen siitä milloin pisteet on ansaittu). Mukavia ostoshetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti