tiistai 17. syyskuuta 2013

Väriterapiaa syksyyn ja 2-vuotis synttärihulinaa

Viola&Max täytti juuri kaksi vuotta -kiitos siitä kuuluu teille tärkeät asiakkaamme! Tämä on ollut mukava taival kanssanne. Viime viikolla kivijalkamyymälän asiakkaat pääsivät nauttimaan hyvistä alennuksista ja suklaapisara kekseistä ;) ! Synttärihulinat jatkuvat hieman pienimuotoisempana läpi syyskuun ja synttäri huipentuvat sunnuntaina 29.9! Silloin järjestämme kolme lorupajaa ja synttäreiden päätösalemyynnin:

"Kiikeri kaakeri harakanpoikaa... Tutut ja tuntemattomammat lorut heräävät eloon yhdessä riimitellen ja leikkien. Elämyksellinen tuokio maustetaan
rytmisoittimilla ja eri aisteja kutkuttavilla välineillä.
Ohjaajana toimii Riikka Kekäläinen-Alkio, joka on pitänyt loruleikkipajoja mm. Hämeenlinnan pääkirjastossa ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arxissa.
Tervetuloa loruttelemaan kummit, isovanhemmat, tädit, sedät, isät ja äidit yhdessä lasten kanssa! Pajan kesto on 30 minuuttia"
Lorupajat päättävät 2-vuotis syntymäpäivät! Kolme lorupajaa ja huikeita 2v. alennuksia! ILMOITTAUDU elämykseen! Myymälä avoinna yleisesti su 29.9 klo 12-15.
Lorupajat:
1. 10.00-10.30 0-2v.
2. 10.45-11.15 2v.- Lähes täynnä!
3. 14.00- 14.30 Sekaryhmä


 Myymälässä on käynnissä myös synttäriarvonta, jossa voi voittaa 200 euron arvoisen Tjäreborgin matkalahjakortin, lahjakortteja Viola&Max:iin ja Fiskars Homen tuotteita. Vielä ehdit tulla osallistumaan! Arvonta on 30.9.

Syksy on todellakin saapunut, sen huomaa jo pikku hiljaa puista tippuvista lehdistäkin. Nyt vaan kotona kynttilät palamaan ja villasukat jalkaan. Ja eihän maastouduta harmaaseen ja mustaan tänä syksynä, vuoden pimeimpään aikaan kannattaisi piristää itseään ja ympäristöään väreillä, tai ainakin antaa lasten tehdä se. Vakio ilahduttaja ja piristysruiske syksyyn ja talveen on tietenkin MoloKidsin toppaihanuudet -löytyy Rainbow-kuosia, farkkua, lilaa, ihanaa pupua ja vaikka mitä. Pupu kuosikin erottuu ihanasti lumesta ja tuo talven keskelle pienen kesän. Ilahduttaa varmasti kaikkia. Lisäksi lapsi on helppo löytää vaikkapa päiväkodin pihasta ;) RACOONILTA (ent.CupCake) saimme jälleen takuu varmaa tavaraa. Perinteinen sydän- ja tähtikuosi toistuu tämän talven vaatetuksessa, mutta värit ovat entistäkin herkullisemmat!

Nyt myymme hurjasti kevyttoppahaalareita, joita voi käyttää jo nyt, eikä lapsta tarvitse sen ansiosta vielä kerrospukea. Nämä juuri tulleet ja jo pian hyllyistämme kadonneet ihanuudet ovat Racoonin ja Tintun lisäksi Kanadalaiselta luomupuuvillamerkki Hatleyltä. Hatleyn haalareissa murisevat karhut. Hatleyltä saimme myös näihin keleihin sopivat ihanat pöllö-ja traktori jokasääntakit, Kevyt froteevuori vaikuttaa siten, että takkia voi käyttää säällä kuin säällä, mutta lisäksi se pitää täysin sateen, jolloin se on ihanteellinen myös vaikkapa koulussa ja päiväkodissa.Olemme usean asiakkaamme kanssa jutelleet talvihaalareiden koosta ja hyvä ohjesääntö on ostaa yhtä kokoa suurempi ulkovaate kuin mitä käyttää sisävaatteissa. Näin esim.haalari menee koko läpi talven, vaikka kasvupyrähdyskin tulisi.

Meillä on pian tulossa myös suuria muutoksia, kun saamme laadukkaat kengät valikoimiimme. Myymämme kengät ovat äärimmäisen laadukkaita ja tukevia ja lisäksi todella todella kauniita persoonallisia. Näitä kenkiä myös ortopedit suosittelevat. Pidämme teille pienen kenkäluennon lokakuun lopussa, jotta osaisitte ostaa lapsellenne juuri oikeanlaiset kengät. Ja kanta-asiakkaille tiedoksi,että  marraskuussa myös kengistä kertyy leimoja ja täyden leimakortin voi käyttää myös kenkiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti