maanantai 30. joulukuuta 2013

Muodin helmiä myös nuorille sekä katsaus vuoteen 2013!

ViolaMax:n myymälä on saanut uuden ulkoasun alkutalven aikana. Olemme laajentuneet, saaneet oman malliston, yhä jatkuvasti laajentuvan kenkävalikoiman (Clarks, Bopy, Emu, Tinttu, Rap, DC, Geox) sekä lisänneet kokoja jopa 174cm asti.

Nuoret ovat saaneet oman merkkivaateosastonsa, jossa tällä hetkellä ovat edustettuina mm. DC, Timberland ja Guess. Keväällä saamme myös Desigualin ja Espritin nuorten ja lastenvaatteet. Myymme eniten näitä suurempia kokoja, joten tulemme pienentämään vauvojen osastoa. Herkkuja tulee tietenkin löytymään jatkossakin, myös vastasyntyneille. DC ja Guess myytiin loppuun jo reilusti ennen joulua, onneksi saimme kuitenkin täydennystä. Tällä viikollakin odottelemme saavamme uuden erän DC:ltä uuden vuoden kunniaksi.
Tässä Guess:n laatua:
Oma mallistomme on saanut sydämellisen vastaanoton!Suuret kiitokset siitä! Tammikuussa saamme taas lisää lasten suunnittelemia ja inspiroimia ihanuuksia! Tässä mallistomme suosituin mekko. Etsimme myös parasta aikaa hyväntekeväisyyskohdetta, jonne voisimme lahjoittaa tietyn osan jokaisesta myydystä ViolaMax-malliston vaatteesta. Tämä kaikki selviää Uuden Vuoden aikana! Hyvää ja rentouttavaa Uutta Vuotta ja kiitos pian menneestä vuodesta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti