torstai 23. tammikuuta 2014

Tulevan kevään uusia tuulia!

Olemme saaneet ensimmäiset kevät- ja kesävaatteet myymäläämme! Uskomattomia luomuksia on saapunut Småfolkilta, Molokidsiltä ja luomupuuvillamerkki GreenCottonilta sekä Timberlandilta. Uutuuksia saapuu nyt päivittäin.

Kevään uusina merkkeinä meille saapuu mm.Ticket to Heaven, Desigual, LegoWear...ja monia muita. Myös uusia, erittäin laadukkaita kenkämerkkejä on  tulossa! Teemme teitä varten myös kenkien osto-oppaan kunhan vain saamme hieman kaduilta sulatettua lunta pois ;) 
Lisäksi leimakortti-etumme on nyt myös verkkokaupan asiakkaiden saatavilla. 30 euron ostoksesta saat leiman (koskee myös aletuotteita!!) ja kun leimat ovat täynnä, saat valitsemasi tuotteen puoleen hintaan. Useat hyödyntävät edun esimerksi laadukkaisiin kenkiin tai ulkovaatteisiin.

2 kommenttia:

  1. Onko teillä putiikissa Hatleyn yöasuja? Kaikista nettikaupoista on koot loppu. Olemme tulossa Hämeenlinnaan ensi viikolla ja jos teillä on Hatleyta niin voisin tulla ostoksille :)

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos viestistäsi! Kyllä meillä on Hatleyn yöasuja vielä muutamia jäljellä -tosin meilläkin näkyy joulun kato. Tervetuloa katsomaan, josko löytäisitte etsimänne koon meiltä! Olemme myös tilanneet lisää Hatleyn pyjamia, joten nekin voivat ehtiä tänne ensi viikon lopulla, tosin tämä ei ole varmaa.

    VastaaPoista