sunnuntai 16. elokuuta 2015

Goretex-kenkä vai tavallinen kenkä syksyn säihin?


Vikingiltä olemme valikoineen ergonomisesti parhaat mallit.  GORE-TEX®-kalvolliset jalkineet soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Mallistosta löytyy kengät sekä ulkoiluun että kaupunkiin.


GORE-TEX®:in-tärkeimmät edut:


Tässä tiivistelmää valintanne tueksi, sillä ei ole sivuseikka millaisilla kengillä lapsenne aloittavat syksyn. Tukevuuden ja pohjan taipuisuuden lisäksi valittavana on seuraavia seikkoja, nahkakenkä, kangaskenkä, varrellinen, varreton, vedenpitävä, lenkkari, vaelluskenkä, vai mikä ihme? Saapas vai goretex-kenkä vai molemmat? Ja jos saapas, niin millaisella kasvunvaralla? Niin ja mikä merkki olisi lapselle se kaikista paras ja mitä eroja valmistajilla on? Ulkona leikkivät ja juoksevat lapset eivät aina huomaa käyttävänsä liian kylmiä tai pieniä jalkineita. Siksi on sinun vastuullasi huolehtia, että lapsesi käyttämät jalkineet ovat oikena kokoiset ja malliset. 

Tässä esittelemme pienen tietoiskun lailla myymiemme merkkien tuotteita ja vaihtoehtoja.

  • Lämmöneristys vaihtuviin olosuhteisiin
  • Optimaalinen yhdistelmä hengittävyyttä ja lämmöneristävyyttä pitää jalat lämpiminä ja kuivina jopa odottamattomissa sääolosuhteissa
  • Vaihtoehtoja joka vuodenajalle
  • Erittäin hengittävät: jalat eivät ylikuumene
Itse, jopa korvaamme saappaat Gore-tex-kengillä, mutta tämä on tietenkin maku-asia.
Tällä hetkellä Vikingiltä löytyy valikoimistamme seitsemän eri kenkä vaihtoehtoa. Sekä Active, että Urban mallistosta. Osa malleista on niin tyylikkäitä, että soveltuvat myös siistimpään kaupunkikäyttöön, vaikka ominaisuudet ovat samat kuin ns. rymykengässä. Koot 20-39.

Reima Wetter
Vedenpitävissä Wetter-kengissä lasten on hyvä loiskutella säässä kuin säässä, ulkonäöstä tinkimättä. Kenkä on hyvin vaelluskenkämäinen. Pidennetty varsi suojaa nilkkaa, ja vedenpitävä välivuori pitää huolen, että jalat pysyvät kuivina, vaikka kengän päällinen kastuisikin. Nauhat takaavat hyvän istuvuuden: kun kiristys on sopiva, kenkä tukee nilkkaa kunnolla. Irrotettavat pohjalliset voi kätevästi tuulettaa, ja niissä olevan Happy Fit -piirroksen avulla on helppo tarkistaa kengän sopivuus.Huom. älä pelästy nauhoja! Meiltä saat halutessasi pikakiinnittimet matkaan, 1€ hintaan.Clarks GORE-TEX

 Clarksin GORE-TEX®-kengät huokuvat englantilaista tyylikkyyttä. Kenkiin käytetyt erikoismateriaalit takaavat lisäksi vesitiiviyden ja kestävyyden. Viola&Maxista löytyy kahta erilaista Clarksin Gore-tex kenkää ja väriä. Koot 30-39.

 Day Hi GTX Jnr

Nahkakenkä syyskäytössä
Nahkakenkä soveltuu erinomaisesti käyttöön myös syksyllä. Suuressa osassa myymistämme nahkakengissä on suojattu kärki. Tämä estää nahan kulumisen. Kun nahkakenkä suojataan oikein siitä saadaan mitä mainioin vettä- ja likaa hylkivä kenkä syksyn keleihin. Nahkakenkä soveltuu oikein hoidettuna täysin puisto- ja päiväkotikengäksi.
 
 
Ensi viikolla tutkimme saappaiden eroja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti