keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Iloa ja väriä ydin talveen ja tulevaan kevääseen!

Ensimmäinen suojasää täällä etelämmässä pitkään aikaan. Kevättä kohden olemme siis varmasti menossa! :)

Ensimmäiset kevät ihanuudet ja väriläiskät ovat jo tulleet ViolaMax ovista sisään.

Mm.- AlbaBabyn retrouutuudet ja perinteisen Timberlandin yksinkertaiset ja tyylikkäät vaatteet pojille (mukana myös jo lyhythihaisia). Ja tietenkin myös Småfolkin auto-ja traktoripaidat ovat saapuneet. Tällä viikolla on tulossa myös Maxomorran vanhemmillekin lapsille sopivat iloiset luomupuuvillavaatteet, joista löytyy niin raitakuosia- tähteä-palloa...

Uusina merkkeinä meille tulee kevään aikana kotimainen Nosh Organics, Nirppanokka, Be Timeless ja useita muita laadukkaita ja yksilöllisiä vaatteita. Vaatteita tulee myös kokoon 160cm asti.

Lisäksi ViolaMax muutti vuoden alusta viereiseen tilaa ja nyt asiakkaat pääsevät penkomaan tarkemmin valikoimaa -ilman yhteentörmäyksiä ;). Putiikkimainen tunnelma on kuitenkin yhä tallella ja sitä haluammekin vaalia. Toivomme, että jokainen asiakkaamme tuntisi tulevansa kotiin, kun astuu myymäläämme. Meille ovat lapset yhä enemmän tervetulleita, sillä lähiaikoina aukeaa tiloissamme myös pieni lasten leikkipaikka.

Laajennuksen myötä liikkeestämme saa lähes kaikki lapsiin liittyvät asiat, sillä KENZIE KIDDO lastenkenkäliike avasi ovensa samoissa tiloissa. Kenzie Kiddosta löydätte ihanan värikkäitä ja laadukkaita kenkiä vauvasta aina teini-ikään ehtineille (koko 40). Pian aukeaa myös Kenzie Kiddon verkkokauppa, mutta siitä sitten enemmän, lähempänä h-hetkeä.            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti