maanantai 6. elokuuta 2012

Messu viikonloppuna myymälä täyttyy uutuuksista ja aletuotteista!Hämeenlinna valmistautuu vuosittain järjestettäviin Elomessuihin. Sieltä alkoi myös meidän verkkokauppamme taival vuosi sitten. Olimme siellä esittelemässä yritystämme ja edustamiamme vaatemerkkejä. Vastaanotto oli loistava ja ihmiset innoissaan meidän omaperäisistä ja iloisista vaatteista.
 -Ihanaa, että Hämeenlinnaan saadaan erilaisia lastenvaatteita!, ihmiset sanoivat. Me sanoimme, että vuoden sisällä ilmestymme Hämeenlinnan keskustaan. Noh, siitä meni noin kuukausi niin olimme jo perustaneet myymälän Hämeenlinnaan. Tunnetuksi tekemisen tie on pitkä. Yhä päivittäin tulee ihmisiä, jotka eivät ole tienneet liikkeemme olemassa olosta. Tämä antaa kuitenkin toivetta hyvästä tulevaisuudesta. Ja onneksi meillä on yksinoikeus moniin edustamiimme tuotemerkkeihin tällä alueella, kuten Metsolaan, Kimperiin, Småfolkiin, Lundmyr of Swedeniin, Frugiin, Guess:iin ja moniin muihin. Haluammekin tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä vaatteita, joita ei muista alueen liikkeistä saa. Siksi pyrimme myös jatkuvasti löytämään uusia merkkejä. Syyskuussa lähdemme metsästämään Amerikan erikoisuuksia.

Päivän ajatuksia: satuin juuri olemaan myymälän oven luona, kun kaksi äitiä käveli liikkeen ohitse. Toinen nainen sanoi: "Käydään tuolla",  johon toinen vastasi "Ei, siellä on niin kallista". Ja lähellä oli etten huikannut, että "hei, meillä on myymälässä lähes kaikki tuotteet -50%!! Småfolkin paidat 12,-, bodeja 7,-" Ja että saahan meillä käydä katselemassakin...
Huoh. nyt olisivat saaneet edullisia laatuvaatteita, jos vain muuten merkit olisivat olleet mieleen ja jos ei muuta, niin ainakin olisivat nähneet tuotteet ja hinnat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti