keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pimeää kauppaa perjantaina!

Pimeän kaupan ilta alkaa Hämeenlinnassa klo 17.00. Olemme avoinna aina klo 19 asti. Lastenvaatteiden karkkikauppa täytyy tuona aikana toinen toistaan paremmista tarjouksista. Esim. Metsolan pallopaitaa tarjotaan kahden tunnin ajan lähes puoleen hintaa, samoin Småfolkin tuotteita. Pimeän kaupan aikana kivijalkamyymälässä ei valitettavasti ole voimassa mahdolliset alekoodit.

 Nyt kannattaa myös tulla tutustumaan aivan upeaan kotimaiseen luomupuuvillamerkki BeTimeless:in! Ihanassa retrouutuudessa yhdistyvät kaikki tärkeät elementit; kotimainen tuotemerkki, luomupuuvillatuote höystettynä iloisilla väreillä ja kuvioilla sekä ennen kaikkea laadulla! Valikoimasta löytyvät suloiset eläimet ja hurjat moottoriajoneuvot.


 Lisä-asiaa rattailla tulijoille. Jos sisäovemme on kiinni, niin tulkaa huoletta ramppia pitkin. Kuulemme rampin äänen ja tulemme avaamaan oven sinulle. Meillä saa katsella, ihastella ja koskea tuotteita -lisäksi meillä on nyt myös lasten leikkipaikka, jossa perheen pienimmätkin viihtyvät varmasti. Tervetuloa -vaikka joka päivä :) !    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti