sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

MAAILMAN VÄRIKKÄIN KEVÄT!!


Otsikko voi olla liioittelua, mutta jos kyseessä ei ole maailman värikkäin kevät vaatteiden osalta, ei se kauaksi siitä jää! Väreissä hehkuu kaikki sateenkaarenvärit, niitä on käytetty joko erikseen tai yhdistettynä samaan tuotteeseen. Tänä keväänä erityisesti vihreä, keltainen ja voimakas sininen ovat valloittaneet lastenvaatteet, ja aikuistenkin.  Sama linja jatkuu sisävaatteiden lisäksi myös välikausihaalareissa ja takeissa. Molokidsin valikoimasta löytyy jatkuvasti suosiota kasvattanut Rainbow-kuosi ja ihana vaalea pinkki. Myös Racoon (ent-CupCake) on vahvistanut värejään ja tunnettuun sydän mallistoon on jalkautunut Orchid-väri, joka on suorastaan lumoavan voimakas metallin sävyinen violetti. Pojat saavat nauttia entistäkin kirkkaammasta sinisestä ja tietenkin, mistäs muusta kuin tähdistä. Näiden kahden tunnetun tuotemerkin lisäksi ei pidä unohtaa suurta Kanadalaista luomupuuvilla merkkiä Hatleyä. Hatleyllä on valtava valikoima erilaisia joka sään takkeja, jotka on helppo yhdistää vaikkapa Celavien tai Molokidsin housujen/sadehousujen kanssa. Hatleyn takit käyvät säällä kuin säällä. Ne pitävät täysin myös sadetta, eivät hiosta lasta pehmeän froteesisävuoren ansiosta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa tätä uskomattoman laadukasta tuotemerkkiä ja takkia.

Nyt meillä on myös Timberlandin joka sään takkeja pojille. Näistä sporttisista takeista löytyy sinisen eri sävyjä ja keltaista. Nämä on must have takkeja ja ne sopivat niin pienille kuin suuremmillekin pojille. Laatu on Timberlandin miesten mallistolle tuttua vahvaa laatua. 

Sadevaatteiden haluajille suosittelemme CelaVien laadukkaita sadevaatteita. Niitä meiltä löytyy tällä hetkellä turkoosina, tumman violettina ja kirkkaan turkoosina. TAI Racoonin suloisia sadevaatekokonaisuuksia -näissä sykkivät sydämet ja tuikkivat tähdet -Racoonin vahvaan, perinteiseen tapaan.

Ja jotta elämä ei olisi harmaata tai vain vähän värikästä, niin iloinen värimaailma löytyy nyt myös sukkahousuista ja legginsseistä! Nämä on luksus sukkahousuja,  jotka kestävät kulutusta, eivätkä  nyppyynny.  Näitä makeisia löytyy aina kokoon 164cm asti!! Niin ja löytyy ViolaMaxin valikoimista myös mustia, vaaleanpunaisia ja valkoisia sukkahousuja. Poikien sukkahousuihin ajelivat nyt traktorit!! (ps. värit ovat luonnossa paljon paljon kirkkaammat)

Tervetuloa tutustumaan!!

2 kommenttia:

  1. Milloin on tulossa mudpieta? Ja mitä sieltä on tulossa? Ainakun hatut oli tosi herkkuja :)

    VastaaPoista
  2. Mikä on tuo ihana ylhäällä oleva vihreä lyhythihainen mekko jossa vaalenapunaiset hihansuut ja kaulus? Onko minkä merkin ja minkä hintainen?

    VastaaPoista