perjantai 28. elokuuta 2015

Ensi viikon uutuudet ja aihetta juhlaan!

Ensi viikolla saamme upean erän Palomies Sami- tuotteita; paitoja, boksereita ja nyt uutuutena fleecejä! Meillä on laaja valikoima erilaisia boksereita pojille ja alusvaatteita tytöille. Näillä on myös monen asiakkaamme lapsi oppinut kuivaksi! Hauskan näköiset ja laatuiset alusvaatteet ovat pienten mieleen ja motivoivat yllättävän paljon oppimaan kuivaksi! Asiakkaittemme mukaan ongelmia voi tulla ainoastaan siitä, että nämä ovat niin mieleisiä, että niiden pitäisi olla päällä jatkuvasti ja pyykkääminen onnistuu vain yöllä ;) Tässä myös mainio lahjaidea lapselle tai lapsenlapselle!
 Kuvahaun tulos haulle fireman sam boxersKuvahaun tulos haulle fireman sam boxers

Ensi viikolla saamme myös odotetut luomupuuvilla uutuudet englannin suurimmalta lastenvaatteiden luomupuuvilla valmistajalta- FRUGILTA! Laatu on todella hyvä ja vaatteissa on aina jokin idea. Tärkeimpänä se, että nämä ovat maailman pehmeimpiä vaatteita!

Kuvahaun tulos haulle frugi owl hoodKuvahaun tulos haulle frugi owl hood
Myös MiniRodinin uutuudet rantautuvat ensi viikolla! Hitaana Hämäläisenä, mutta varmasti! ;)
 Kuvahaun tulos haulle mini rodini logo

Myös odotetut Lipfishin aw15 mallisto saapuu ensi viikon aikana!
 Kuvahaun tulos haulle lipfish unicorn

Syksyn aikana saamme vahvuuteemme myös hyvää yhteistyötä arvostavan METOON! Laadukkaat printtikuosit, raidat, ym. Metoo edustaa laatua ja vahvaa osaamista jo monen vuoden takaa. Metoon agenttina toimii pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, joka tuo maahan myös Ticket to Heavenia. Hyvä ja luotettava yhteistyömme tulee mahdollistamaan erilaiset kampanjat ja varman toimituksen sekä persoonallisen valikoiman. Näkisitte kevään 2016 tulevan  ulkovaatemalliston- huh huh!

Niin ja onhan meillä vähän uutisiakin: VIETÄMME 4-VUOTIS SYNTTÄREITÄMME ENSI VIIKON AIKANA!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti