lauantai 1. helmikuuta 2014

ViolaMax:n edut kanta-asiakkaillemme ja ensi viikolla saapuvat uutuustuotteet

Tässä hieman kurkistusta etuihin, joita tarjoamme kanta-asiakkaillemme. Leimakorttijärjestelmämme on nyt laajentunut myös verkkokauppaan. Leimakorttiin kerätään nimensä mukaisesti leimoja. Myös aletuotteista saa leimoja, siksi kortti on todella hyvä etu ostoksiaan keskittävälle asiakkaalle.  Noin 30 euron ostoksesta saa leiman. Korttia aloittaessa saa aina yhden ilmaisen aloitusleiman. Kortti on kiitos asiakkaillemme ja jos yhtään pidät edustamistamme merkeistä, saat kortin nopeastikin täyteen. Kun kortti on täynnä, saat minkä  tahansa tuotteen -50% alennuksella. Syksyllä monet kanta-asiakkaamme saivat mm. talvihaalarin heti puoleen hintaan, viime viikolla useat hyödynsivät etunsa laadukkaisiin kenkiin. Etu on todella hyvä, etenkin, kun voit kerryttää leimoja myös jo alennettujen tuotteiden avulla.

Leimakortin ohellahan meillä on myös kanta-asiakasjärjestelmä, johon pääsee liittymään tilaamalla uutiskirjeen verkkokaupan puolella tai antamalla sähköpostiosoitteensa kivijalkamyymälässä. Näin saat aina parhaimmat edut ja hyödyt. Tämä kulkee kätevästi leimakorttijärjestelmän rinnalla. Suosittelemme lämpöisesti!

Uutta on myös VARAUSSYSTEEMI. Jos löydät myymälästämme mieleistä, mutta haluat odottaa maksun kanssa esimerkiksi palkkapäivään (max.2vk). Tuo tuote kassalle ja maksa varausmaksu (ulkovaatteet 20euroa). Pidämme tuotteen sinulle varattuna kaksi viikkoa. Jos et nouda tai haluakaan varaamaasi tuotetta, pidämme varausmaksun. 

Ensi viikolla kivijalkamyymälä täyttyy taas uutuuksista! Tällä viikolla saapuivat Desigualin lumoavat, voisiko sanoa taideteokset? Ne ovat jo nyt myyneet niin hyvin, että tuskin näkevät helmikuun loppua! Ne jotka haluavat kesäksi Desigualin ihanuudet, kehoitan tulemaan pian! Näitähän voi käyttää jo nyt, pitkähihaisen paidan päällä. Tosin myymälästä löytyy kyllä värikylläisiä huppareitakin ja lisää on toivottavasti tulossa...

Myös MiniRodini saapuu tyylikkäästi loppuviikosta, Maxomorra alkuviikosta, samoin lisäerä Småfolkin ja GreenCottonin ihanuuksia! Tervetuloa katsomaan uutuudet, kerryttämään leimoja ja nappaamaan aletuotteet pois!
Lisää kuvatekstiEi kommentteja:

Lähetä kommentti